Välkommen! 

Alvikstorpets Vänner är en ideell förening vars primära ändamål är att ideellt driva Alvikstorpets galleri ”Galleraget” som utställningslokal för konstverk av både professionella och oetablerade konstnärer, samt arrangera kulturevenemang i Västerort.

Galleraget ligger bredvid Alvikstorpet och följer torpets öppettider, om inget annat anges i presentationen av utställarna (som ni hittar under fliken Utställningar). Under året har Galleraget ett 30-tal utställningar. På årsmötet (vanligen i maj) har vi utlottning av verk skänkta av gångna årets utställare. Som medlem i föreningen så är du med i dragningen oberoende om du är med på mötet eller inte. De som är med på mötet får 2 lotter.  2024 blir årsmötet för 2023, onsdag 29 maj. För de som vill serverar vi mat och dryck med start kl 18.15 för självkostnadspriset 240:-, mötet börjar kl 19.00.
OSA SÖNDAG 26 MAJ medlem@alvikstorpet.seange om ni önskar mat/dryck.

Som medlem får du rabatt på klippkort för att skapa keramik, samt vissa kurser.

Medlemsavgift är 300:-/kalenderår. Välkommen att betala in till vårt plusgiro 182 75 84-2, (swish 123 677 64 96) ange ert namn som avsändare och maila gärna medlem@alvikstorpet.se att ni betalt in – så får vi er mailadress för att sända information om utställningar mm.

Kanske ni själva vill visa er konst!

Alvikstorpets Vänförening driver Galleraget, bidrar till kulturen i Västerort samt stöttar Alvikstorpets konstverkstad vid överskott.

Styrelsen för Alvikstorpets Vänner:

Ordförande     Ulla Falkmarken
Kassör             Thomas Allercrantz
Sekreterare      Susann Bergensjö Allercrantz
Ledamot          Kerstin Andersson
Ledamot          Kåre Grebäck
Ledamot          Anders Gabrielsson

Revisor             Bo Lindörn
Valberedning   Sif Ribbe, sammankallande
Valberedning   Mariette Hellgren

Om ni vill vara med i styrelsen, eller ge tips, idéer, har frågor, sänd ett mail till galleraget@alvikstorpet.se