Välkommen! 

Alvikstorpets Vänner är en ideell förening vars primära ändamål är att ideellt driva Alvikstorpets galleri ”Galleraget” som utställningslokal för konstverk av både professionella och oetablerade konstnärer, samt arrangera kulturevenemang i Västerort.

Galleraget ligger bredvid Alvikstorpet och följer torpets öppettider, om inget annat anges i presentationen av utställarna (som ni hittar under fliken Utställningar). Under året har Galleraget ett 30-tal utställningar. På årsmötet (vanligen i maj) har vi utlottning av verk skänkta av gångna årets utställare. Som medlem i föreningen så är man med i dragningen oberoende om man är med på mötet eller inte. De som är med på mötet får dock 2 lotter.  2023 blir  årsmötet för 2022, torsdag 19 maj. Vi serverar lite mat och dryck med start kl 18.15 för självkostnadspriset 200:-, mötet börjar kl 19.00.

Som medlem får du också rabatt på drop-in/klippkort för att skapa keramik, samt vissa kurser.

Medlemsavgift är 300:-/kalenderår. Välkommen att betala in till vårt plusgiro 182 75 84-2, (swish 123 677 64 96) ange ert namn som avsändare och maila gärna medlem@alvikstorpet.se att ni betalt in – så får vi er mailadress vilket behövs för att sända information om utställningar mm. Kanske ni själva vill visa er konst!

Alvikstorpets Vänförening driver Galleraget, bidrar till kulturen i Västerort samt stöttar Alvikstorpets konstverkstad vid överskott.

Styrelsen för Alvikstorpets Vänner:

Ordförande     Ulla Falkmarken
Kassör              Thomas Allercrantz
Sekreterare     Ann-Charlotte Feely
Ledamot          Kerstin Andersson
Ledamot          Kåre Grebäck
Ledamot          Susann Bergensjö Allercrantz
Ledamot          Anders Gabrielsson

Revisor             Bo Lindörn
Valberedning   Sif Ribbe, sammankallande
Valberedning   Mariette Hellgren

Om ni vill vara med i styrelsen, eller ge tips, idéer, har frågor, sänd ett mail till galleraget@alvikstorpet.se

Vänligen betala medlemsavgiften till Plusgirot 182 75 84-2, ange Ditt namn som avsändare, fylls sedan i formuläret nedan och ange i meddelanderutan att Du betalt samt ev frågor eller förslag. Vill du inte använda formuläret så går det bra att sända uppgifterna till medlem@alvikstorpet.se .
Välkomna i Alvikstorpets Vänner!

Anmälan