Välkommen!

Alvikstorpets Vänner är en förening vars primära ändamål är att ideellt driva Alvikstorpets galleri ”Galleraget” som utställningslokal för konstverk av både professionella och oetablerade konstnärer, samt arrangera kulturevenemang i Västerort.

Galleraget ligger bredvid Alvikstorpet och följer torpets öppettider, om inget annat anges i presentationen av utställarna (som ni hittar under fliken Utställningar). Under året har Galleraget ett 30-tal utställningar. På årsmötet (i maj) har vi utlottning av verk skänkta av gångna årets utställare. Som medlem i föreningen så är man med i dragningen oberoende om man är med på mötet eller inte. De som är med på mötet får dock 2 lotter. Kallelse till årsmötet sker minst 2 veckor innan. 2019 blir årsmötet torsdag 16 maj. Vi serverar lite mat och dryck med start kl 18.30 för självkostnadspriset 100:-, mötet börjar kl 19.00.
OSA till galleraget@alvikstorpet.se

Som medlem får du också rabatt på drop-in/klippkort för att jobba med keramik, samt 10% rabatt på allt i torpets butik!

Medlemsavgift är 250:-/kalenderår. Vänligen betala in till vårt plusgiro 182 75 84-2, ange ert namn som avsändare och maila medlem@alvikstorpet.se att ni betalt in – så får vi er mailadress vilket behövs för att sända information om utställningar mm.
Det går också bra att swisha till 123 677 64 96

Alvikstorpets Vänner driver Galleraget, bidrar till kulturen i Västerort bl.a genom ”Konstrundan i Västerort” och ”TorparSalongen”, samt stöttar Alvikstorpets verksamhet vid överskott.

Styrelsen för Alvikstorpets Vänner efter beslut vid föreningens Årsstämma 2018:

Ordförande     Ulla Falkmarken
Kassör              Thomas Allercrantz
Sekreterare     Yashmin Singh
Ledamot          Kerstin Andersson
Ledamot          Kåre Grebäck
Ledamot          Susann Bergensjö Allercrantz
Ledamot          Anders Gabrielsson

Revisor             Bo Lindörn

Valberedning   Sif Ribbe, sammankallande
Valberedning   Ylva Ekesiöö

Vänligen betala medlemsavgiften till Plusgirot 182 75 84-2, ange Ditt namn som avsändare, fylls sedan i formuläret nedan och ange i meddelanderutan att Du betalt samt ev frågor eller förslag. Vill du inte använda formuläret så går det bra att sända uppgifterna till medlem@alvikstorpet.se .
Välkomna i Alvikstorpets Vänner!

Anmälan