Välkommen!

Alvikstorpets Vänner är en förening vars primära ändamål är att ideellt driva Galleraget som utställningslokal för konstverk av både professionella och oetablerade konstnärer, samt arrangera kulturevenemang i Västerort.

Galleraget ligger bredvid Alvikstorpet och följer torpets öppettider, om inget annat anges. Under året har Galleraget ett 30-tal utställningar. På årsmötet (i maj) har vi utlottning av verk skänkta av gångna årets utställare. Som medlem i föreningen får man en lott oberoende om man är med på mötet eller inte. Kallelse till årsmötet sker minst 2 veckor innan. 2018 är årsmötet torsdag 24 maj. Vi bjuder på lite mat och dryck med start kl 18.30, mötet startar kl 19.00.

Som medlem får du också rabatt på drop-in/klippkort för att jobba med keramik, samt 10% rabatt på allt i torpets butik!

Medlemsavgift är 200:-/kalenderår. Vänligen betala in till vårt plusgiro 182 75 84-2, ange ert namn som avsändare och maila galleraget@alvikstorpet.se att ni betalt in – så får vi er mailadress vilket behövs för att sända information om utställningar mm.

Alvikstorpets Vänner driver Galleraget, bidrar till kulturen i Västerort bl.a genom ”Konstrundan i Västerort” och ”Torpardagarna”som vi startade 2016, samt stöttar Alvikstorpets verksamhet vid överskott.

Styrelsen för Alvikstorpets Vänner efter beslut vid föreningens Årsstämma 2017:

Ordförande     Ulla Falkmarken
Kassör              Thomas Allercrantz
Sekreterare     Yashmin Singh
Ledamot          Kerstin Andersson
Ledamot          Kåre Grebäck
Ledamot          Susann Bergensjö Allercrantz
Ledamot          Anders Gabrielsson

Revisor             Bo Lindörn

Valberedning   Sif Ribbe, sammankallande
Valberedning   Ylva Ekesiöö

Vänligen betala medlemsavgiften till Plusgirot 182 75 84-2, ange Ditt namn som avsändare, fylls sedan i formuläret nedan och ange i meddelanderutan att Du betalt samt ev frågor eller förslag. Vill du inte använda formuläret så går det bra att sända uppgifterna till medlem@alvikstorpet.se .
Välkomna i Alvikstorpets Vänner!

Anmälan