Välkommen! 

Alvikstorpets Vänner är en ideell förening vars primära ändamål är att ideellt driva Alvikstorpets galleri ”Galleraget” som utställningslokal för konstverk av både professionella och oetablerade konstnärer, samt arrangera kulturevenemang i Västerort.

Galleraget ligger bredvid Alvikstorpet och följer torpets öppettider, om inget annat anges i presentationen av utställarna (som ni hittar under fliken Utställningar). Under året har Galleraget ett 30-tal utställningar. På årsmötet (vanligen i maj) har vi utlottning av verk skänkta av gångna årets utställare. Som medlem i föreningen så är man med i dragningen oberoende om man är med på mötet eller inte. De som är med på mötet får dock 2 lotter.  2022 blir  årsmötet för 2021, torsdag 19 maj. Vi serverar lite mat och dryck med start kl 18.15 för självkostnadspriset 150:-, mötet börjar kl 19.00.

Som medlem får du också rabatt på drop-in/klippkort för att skapa keramik.

Medlemsavgift är 250:-/kalenderår. Vänligen betala in till vårt plusgiro 182 75 84-2, ange ert namn som avsändare och maila medlem@alvikstorpet.se att ni betalt in – så får vi er mailadress vilket behövs för att sända information om utställningar mm.
Det går också bra att swisha till 123 677 64 96

Alvikstorpets Vänförening driver Galleraget, bidrar till kulturen i Västerort samt stöttar Alvikstorpets konstverkstad vid överskott.

Styrelsen för Alvikstorpets Vänner:

Ordförande     Ulla Falkmarken
Kassör              Thomas Allercrantz
Sekreterare     Ann-Charlotte Feely
Ledamot          Kerstin Andersson
Ledamot          Kåre Grebäck
Ledamot          Susann Bergensjö Allercrantz
Ledamot          Anders Gabrielsson

Revisor             Bo Lindörn
Valberedning   Sif Ribbe, sammankallande
Valberedning   Mariette Hellgren

Om ni vill vara med i styrelsen, eller ge tips, idéer, har frågor, sänd ett mail till galleraget@alvikstorpet.se

Vänligen betala medlemsavgiften till Plusgirot 182 75 84-2, ange Ditt namn som avsändare, fylls sedan i formuläret nedan och ange i meddelanderutan att Du betalt samt ev frågor eller förslag. Vill du inte använda formuläret så går det bra att sända uppgifterna till medlem@alvikstorpet.se .
Välkomna i Alvikstorpets Vänner!

Anmälan